Forsiden  »  Om Fest-tips.dk

Om Fest-tips.dk

Brug og anvendelse af Fest-tips.dk's materialer

Materialet som findes på min hjemmeside, har jeg selv bearbejdet i photoshop. Nogle clipart har jeg selv lavet, andre har jeg forbedret ved at bruge andre farver, evt. rettet formen til og fjernet baggrunden, så den er blevet gennemsigtig. De fritlagte billeder/foto, har jeg også selv fritlagt.
Derfor er der visse restriktioner ved brug af materialerne.

Det er tilladt at bruge materialerne til privat brug, som feks. festsange, bordkort og lign.

Det er ikke tilladt at lægge materialerne ind på din egen hjemmeside, som værende dine.

Tekster med mening

Måske undrer du dig over tekster, som er skrevet på clipart siderne og siderne med fritlagte billeder ? - for man kan da selv se, hvad det er.

Forklaringen er, at søgemaskiner ikke kan se billeder - så hvis ikke jeg skrev noget, ville du ikke kunne finde dem ved søgning.

Idéen til hjemmesiden

Denne hjemmeside er opstået i fbm. at mine 2 søstre, som begge har forfattet festsange i mange år, gerne ville lære at sætte dem op i word og pynte med foto og clipart.

Derfor lavede jeg et lille privat kursus på nettet for dem.

Visioner

Ja, nu er vi jo godt i gang med hjemmesiden og idéer savner jeg stadig ikke - det er bare det med at få tid til det.

Jeg har fundet ud af, at jeg skal passe på med at skrive, hvad der specifikt kommer af nyt.
For hvis jeg eksempelvis, selv har søgt på nettet efter en guide på et eller andet - og ikke kan finde det jeg søger, så blir jeg ved med at arbejde på sagen, indtil jeg selv har fundet løsningen. Derefter er det nærliggende at lægge en guide herind - for så har jeg den jo lige ved hånden, i tilfælde af, at jeg sku få brug for den igen.